divendres, 29 de juliol del 2011

Presentació

Benvinguts al bloc d’Esquerra i Reagrupament (Acord Municipal). Aquest és el nostre canal per fer arribar a la ciutadania tot el que vagi esdevenint al llarg de l’actual legislatura.

En el nostre programa electoral, que ens preníem com un compromís amb els electors, s’hi parlava de transparència i de regeneració democràtica al nostre municipi. Doncs en això estem ficats des de les eleccions del passat 22 de maig.

Des que vàrem decidir presentar-nos el nostre objectiu ha estat treballar per al bé comú. Així doncs, estarem a favor de les iniciatives de l’Ajuntament que beneficiïn el màxim nombre de ciutadans i ciutadanes de Sant Pere. I, d’altra banda, no donarem suport a les iniciatives que vagin en contra dels nostres principis, reflectits al nostre Programa electoral, o que no siguin beneficioses per a una majoria de ciutadans i ciutadanes. No dubteu que sempre que se’ns necessiti i se’ns vulgui escoltar, nosaltres hi serem. De moment, ateses les condicions sorgides de les eleccions del dia 22 de maig, hem escollit ser-hi des de fora de l’equip de govern.

En aquest bloc hi trobareu de manera transparent tota la informació referent a l’acció política dels nostres dos regidors i també el posicionament de tot el grup respecte a tots els temes que afectin els veïns i veïnes de Sant Pere. Hi posarem tota la informació, sense filtres, de manera clara i de primera mà, per tal que cadascú pugui interpretar-la i jutjar-la. Nosaltres no interpretarem, només us donarem tota la informació.

Estarem encantats de que deixeu els vostres missatges i comentaris a les informacions que anirem penjant. Això ens ha de permetre escoltar la vostra veu, que en definitiva és la que compta, i ens ajudarà a avançar en la direcció correcta.

Aquest no serà un bloc de crítica ni d’oposició, ni tant sols constructiva. Aquest serà un bloc on explicarem i raonarem les nostres accions i el per què d’aquestes accions durant els 4 anys de legislatura. Si voleu crítica, demagògia, desqualificacions, insults (més o menys enginyosos o (mal)educats) aquest no és el vostre bloc. A la xarxa ja n’hi ha d’altres.

Us demanem finalment, que ens ajudeu que el missatge arribi a quant més gent millor, per tant, us agrairem sincerament que feu difusió del bloc entre els vostres amics i veïns del poble. Com més gent tingui tota la informació, com més gent sàpiga quines coses es fan, quines coses passen però també per què es fan i per què passen, millor serà la vida al nostre poble i més orgullosos estarem tots de com aconseguim gestionar la nostra comunitat.