dijous, 20 d’octubre del 2011

Primera reunió Supra-Municipal


Ahir dia 19 d'octubre a la Sala Orila de Sant Pere de Vilamajor, els consistoris de Sant Antoni i de Sant Pere van tenir la primera reunió Supra-Municipal per tal de poder tractar dels diferents temes que afecten ambdós ajuntaments.

S'han estructurat cinc comissions de quatre persones (dues de Sant Antoni i dues de Sant Pere) per poder tractar els diferents assumptes i una comissió de seguiment també de quatre persones. Es farà una reunió bimensual de la comissió Supra-Municipal per informar de l'estat de cada comissió a tots els integrants.

Des d'ERC-Reagrupament celebrem aquesta trobada i tal com vam fer saber, tots nosaltres estem per treballar i donar solucions als ciutadans. La sensació que vam tenir ahir, va ser molt positiva i vam poder copsar la bona predisposició dels dos consistoris a trobar camins d'entesa i d'unió.

Ens sentim especialment satisfets d'aquesta trobada i de l'establiment de les comissions, ja que en el nostre programa electoral, aquest era un dels punts clau a què ens havíem compromès (vegeu l'enllaç al nostre programa).

-Portarem a terme una política d’apropament amb els pobles veïns, prioritàriament amb Sant Antoni.


Treballarem perquè això sigui possible i poder donar solucions als ciutadans alhora que intentarem enfortir la relació de veïnatge i convivència amb els nostres veïns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar el teu comentari.