divendres, 18 de novembre del 2011

Moció d'anulació de la construcció de l'espai polivalent/poliesportiu

Els grups municipals d’Esquerra-Reagrupament i ISP-ICV-E de Sant Pere de Vilamajor han presentat el divendres 18 de Novembre de 2011 una moció que pretèn anular la construcció d’un espai polivalent/poliesportiu que s’havia aprovat i adjudicat a les darreries de l’anterior legislatura.

La construcció d’aquest equipament ha sigut llargament debatuda al municipi i els grups d’ERC (ara amb Reagrupament) i ISP (ara amb Iniciativa-Verds) han mostrat sempre el seu descord durant la passada legislatura, juntament amb l’Associació de Veïns de Sant Pere de Vilamajor.

Son de sobres conegudes les al·legacions que es van presentar durant la passada legislatura, tant sobre les característiques de la sala projectada com tot el procés de redactat, aprovació, modificació i adjudicació de l'obra.

Aquesta moció pretén tirar enrere l’aprovació de la construcció d'un local Polivalent, que la darrera setmana de la legislatura passada va ser modificat per ampliar-lo i anomenar-lo Poliesportiu, amb el conseqüent increment total del cost final de l’equipament.

Volem donar una segona, o tercera, oportunitat perquè la resta de grups polítics actuin de manera responsable. La moció també proposa redireccionar la subvenció que en el seu dia va otorgar la Generalitat de Catalunya en el PUOSC 2007-2010 i que cobria només una part del cost total de l’obra projectada.

Bruguera, García i López comenten que amb aquesta moció: “No es tracta de que hi hagi vencedors ni vençuts, es tracta de demostrar intel.ligència, sentit de país i capacitat de reacció davant l’actual situació econòmica i social. Actuant ara de manera responsable podem negociar amb la Generalitat aprofitar la subvenció per recuperar “la Fàbrica” estalviant-nos un 85% de la despesa prevista per a la construcció del nou polivalent/poliesportiu. Si la moció s’aprova, l’equip de govern comptarà amb tot el nostre suport a l’hora de negociar la rescisió del contracte amb l’empresa adjudicatària de l’obra i també amb la Generalitat”.

Demanem a tots els regidors electes de Sant Pere que facin una reflexió individual sobre la conveniència d'aparcar aquest projecte. Demanem que llegeixin els fonaments de la nostra moció i que, en acabat, votin en conseqüència. Essent responsables de la seva posició davant els seus electors.

Podeu veure el text original de la moció al document de sota

















1 comentari:

  1. Gràcies. Esperem que els que tenim sentit comú encara siguem majoria en aquest poble

    ResponElimina

Moltes gràcies per deixar el teu comentari.