divendres, 27 de gener del 2012

Comunicat de premsa 27-01-12

NOTA DE PREMSA GRUP MUNICIPAL ESQUERRA i REAGRUPAMENT a l’ajuntament de SANT PERE DE VILAMAJOR

Els esdeveniments se succeixen a Sant Pere de Vilamajor a tanta velocitat que ja no hi ha manera de saber no tant sols el què passarà sinó, senzillament què està passant.
Els regidors d’Esquerra i Reagrupament (Joan Bruguera i Joan Garcia) comenten: no entenem que està fent un partit com Convergència, mantenint l’alcalde Llesuy. No s’entèn com es pot mantenir en el càrrec un alcalde que s’ha barallat amb tothom. En una legislatura i 9 mesos ha cremat dues candidatures senceres del seu propi partit, s’ha enemistat amb un munt de ciutadans, hi ha dos contenciosos administratius oberts contra l’ajuntament, ha tingut enfrontaments amb diverses associacions del poble, va intentar tancar l’escola de música amb més de setanta alumnes –salvada in extremis pels propis pares- . Durant la legislatura passada va liquidar qualsevol possibilitat d’entesa amb el poble veí i s’han comès un munt d’irregularitats administratives. Tot això, per no esmentar els moviments econòmics de difícil justificació o del deute reconegut de més de 3,5 mil·lions d’euros que té l’ajuntament. Ha arribat un punt en que des del propi ajuntament se'ns confirma que la situació de paràlisi és absoluta.

Davant d’aquesta situació i després d’haver sondejat l’opinió dels veïns i atesa la situació actual de paràlisi total i de descrèdit de l’alcalde Llesuy, des d’Esquerra i Reagrupament demanem a tots els partits que fem un pas endavant i que mirem de trobar un mínim denominador que ens permeti sortir d’aquest tràngol. Creiem que és l’hora de que tots fem un esforç i actuem amb responsabilitat en bé del municipi, ja que aquesta situació és difícil de mantenir durant molt de temps més. L’actual cojuntura econòmica i social del país no ens permet de perdre el temps amb batalles internes de partit en què figures que semblen més pròpies d’una altra època, sortosament superada, s’aferrin al poder fins i tot en contra de l’opinió dels seus propis companys de partit.

Així doncs, nosaltres proposem a l'alcalde Llesuy que actuant per responsabilitat, pel bé del poble i en benefici de tots, faci un pas endarrere i permeti al poble de Sant Pere iniciar un període de normalitat, que ens porti a tornar-nos a sentir orgullosos del nostre poble i del nostre alcalde. La nostra proposta pretén que hi hagi un govern estable, constructiu i plural durant tota la legislatura i ens comprometem a treballar per aconseguir el màxim consens i la màxima participació de tots els partits del municipi.

Nosaltres seguirem treballant per desencallar la situació i qui vulgui el nostre suport per fer les coses ben fetes ja sap on som. A la nostra candidatura, des del primer dia ens mouen els valors de la transparència, l’honestedat i la regeneració democràtica, i així hem treballat des d’abans de les eleccions. Hem parlat amb tothom, hem explorat totes les vies possibles i impossibles. I sempre hem posat les mateixes condicions de poder ser fidels als nostres valors, per això vàrem decidir començar la legislatura a l’oposició. Des d’aleshores no hem parat de fer propostes, de ser proactius, d’intentar ser positius. Ara bé, considerem que ja hem donat massa passes endavant que no han estat escoltades. El nostre grup només compta amb 2 regidors, per tant no ens sentim moralment obligats a fer més del que ja hem fet, però no descansarem fins que Sant Pere de Vilamajor no tingui un ajuntament com es mereix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar el teu comentari.